lördag 26 januari 2013

Snaaaaart färdig! 
Här är en bild på det hemliga arbetet jag jobbat på under hösten. Det är inte så hemligt längre. Min man fick denna tröja i julklapp. Såklart hann jag inte färdigt med den utan slog in den som den var med stickor och allt! Nu är det bara halsringningen kvar och jag är kanske 10 varv och några stygn från att vara helt klar! Den är stickad i Tofts Double Knit-garn i färgen steel. 100% brittisk alpacka och den är varm vill jag lova. Mönstret är relativt enkelt men det blir riktigt snyggt och stilrent.
 
Vidare så måste jag berätta om en jättehäftig tävling som jag såklart deltar i. Mina spinnfavoriter Weird and Twisted har gått ihop med tvåltillverkaren Goodgirl och lottar nu ut paket med tvålar och ett speciellt art yarn för den som är med och gissar på vilka tvålar och garn som hör ihop och vilka sagor de har haft i tankarna när de tillverkade läckerbitarna. Var med och tävla!
Klicka på blogglänkarna så finns det förklaringar på tyska och engelska för den som känner sig lyckosam!
 
Nu åter till stickningen...
 

1 kommentar:

 1. Hej Anna :-)

  I love the texture of the alpaca shirt/pullover (?), and it looks so warm and cozy. Bet your husband was over the moon :-)

  Good luck on our giveaway! I secretly hope you'll win! (well, not so secretly as I am posting this here... but as I have no hand in the lottery, I can admit it *g*)

  Love,
  Weird

  SvaraRadera